Teollisen huovan muotopuristus

Me puristamme sinulle huovan juuri kuten haluat!

Ota meihin yhteys, ammattitaitomme ja 25 vuoden kokemuksemme huovan puristamisesta on käytettävissäsi.

Me puristamme huovat muotoon

Teollinen huopa on näyttävä materiaali, jolla on loistavat akustiset ominaisuudet.

Huopa on nykyaikainen kierrätysmateriaali parhaasta päästä.

Puristamme huovasta näyttävät muodot, jotka viimeistelemme vesileikkausroboteilla.

Huopaa löytyy useita värejä ja painoluokkia. Ota yhteys, kerromme tarjonnasta!

kuuma1

Huopapuristeessa saat paljon hyvää kerralla

Teollinen huopa on meille raaka-aineena tuttu. Hallitsemme sen käytön ja ymmärrämme sen ominaisuudet. Tämä suurilta osin kierrätetty materiaali on nykyaikainen ratkaisu, sillä sen raaka-aineena on käytetty kierrätettyjä PET-juomapulloja. Lopputuote on ryhdikäs ja akustisilta ominaisuuksiltaan erinomainen. Voimme tarvittaessa liittää huopaan ohuemman erivärisen huovan, tai vaikkapa villakankaan. Villakankaita on saatavana kymmeniä eri värejä.

Viimeistelemme puristamamme huopatuotteet kuusiakselisilla vesileikkausroboteilla (3kpl 6-akselista vesileikkaussolua) tai tarvittaessa tasovesileikkurilla.

Huopaan voidaan liittää muita materiaaleja

Osaamme myös tarvittaessa liittää huopatuotteeseen ääntä vaimentavia tai ulkonäköä parantavia elementtejä. PET-huopa on kestävä materiaali ja miellyttävä koskettaa. Parhaimmillaan menetelmä on sovelluksissa, jossa tuotteelle halutaan äänenvaimennusominaisuuksia yhdistettynä edustavaan ulkonäköön. Esimerkkeinä tästä ääntä vaimentavat seinäpaneelit, tuolien ja pöytien osat, sekä ajoneuvojen verhouspaneelit.

Huopatuotteiden puristamiseen käytettävät työkalut valmistamme alumiinista CNC-jyrsimellä tai vaihtoehtoisesti vanerista jyrsityillä työkaluilla, mikäli valmistettavien tuotteiden määrä on pienempi.

kuuma2

Soita tai laita viesti, niin kerron lisää!

Kiilholma

Heikki Kiilholma

Myynti
044-236 9948
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@volarpurvac.com